image
Sursa foto: nba.com

Irving câștigă 33 milioane $ pe sezon, dar a fost exclus din lot după ce a refuzat să se vaccineze împotriva COVID-19

Starul de la Brooklyn Nets, Kyrie Irving (29 de ani), a fost exclus din lotul echipei din NBA după ce a refuzat să se vaccineze.

Managerul echipei Brooklyn Nets, Sean Marks, a anunțat că Irving nu va mai fi primit la antrenamente cât timp nu poate juca în toate meciurile din noul sezon, care va începe pe 19 octombrie.

Irving nu este vaccinat împotriva COVID-19, astfel că ar putea juca doar în statele în care vaccinarea nu este obligatorie pentru sporturile de interior. În New York, Irving nu are drept de joc din cauza ultimelor restricții, astfel că automat ar rata jumătate din meciurile echipe.

Sean Marks a spus că vrea să vadă la Brooklyn Nets doar jucători care pot evolua în toate meciurile: "Nu va juca și nu se va antrena cu echipa până când nu poate fi un participat cu normă întreagă. Kyrie a luat o decizie personală și îi respectăm dreptul de a alege.

În acest moment, decizia restricționează capacitatea lui de a fi un membru full-time al echipei. Nu putem permite ca cineva din echipă să fie disponibil part-time. Este obligatoriu să rămânem consecvenți valorilor noastre", a spus Marks, pentru CNN.

Irving a cucerit un titlu în NBA, în 2016, cu Clevland Cavalliers. În orașe precum New York sau San Francisco, jucătorii nu mai pot participa la antrenamente dacă sunt vaccinați cel puțin cu prima doză.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: