image
Sursa foto: Jurnal.md

Polițiștii au nimicit două lanuri de cânepă; Aceasta creștea în apropierea liniei de frontieră

Polițiștii de frontieră din Direcția regională Sud și Est au înregistrat câte un caz de depistare a unor lanuri de cânepă, ce creștea în apropiere de linia frontierei moldo-ucrainene.

La 25 iunie, conform unei informații operative ofițerii de investiție ai Direcției au desfășurat mai multe verificări în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Vulcănești. Ca urmare, pe direcția localităților Vulcănești-Vinogradovca a fost depistată o plantație de cânepă, care se întindea de-a lungul frontierei, pe o suprafață de 50 de metri. Firele de cânepă atingeau o înălțime maximă de 150 cm.

La fața locului a intervenit și un echipaj al Inspectoratului de Poliție Vulcănești, unde de comun acord s-a luat decizia de nimicire. Totodată, cercetările pe cazul dat continuă, în vederea excluderii unei posibile tentative de plantare a cânepei cu scop de profit.

Cu o zi înainte, polițiștii de frontieră de la Sectorul Poliției de Frontieră Volintiri, au identificat, la 500 m de la linia frontierei de stat, un teren neprelucrat. Pe o suprafață de 16 m2 creșteau plante de cânepă. În rezultat, canabisul a fost nimicit prin ardere.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: