image
Sursa foto: Getty Images

Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru Khabib Nurmagomedov

Cristiano Ronaldo (35 de ani) i-a transmis un mesaj de încurajare prietenului său, luptătorul de MMA Khabib Nurmagomedov.

Pasionat de sporturile de contact, căpitanul naționalei Portugaliei, aflat în izolare după ce a fost testat pozitiv la Covid-19, urmărește tot ce se întâmplă în UFC. Cum luptătorul rus își pregătește meciul de sâmbătă, 24 octombrie, cu Justin Gaethje, programat în cadrul galei UFC 254, atacantul lui Juventus Torino i-a ridicat nivelul de încredere sportivului în vârstă de 32 de ani.

"Desigur, desigur! Fratele meu urmează să câștige!", a transmis Ronaldo, într-o sesiune video pe Instagram, după cum anunță publicația britanică The Sun. Fotbalistul portughez și Khabib Nurmagomedov s-au întâlnit prima dată în urmă cu doi ani, pe când CR 7 evolua la Real Madrid. Ronaldo e un mare fan al luptelor în cușcă, mai notează britanicii, iar înainte de a-l cunoaște pe Nurmagomedov s-a întâlnit, în 2016, și cu Conor McGregor, alături de care a și efectuat câteva sesiuni de antrenament la sală.

Javier Mendez, antrenorul lui Nurmagomedov, spune că anul viitor, în aprilie, fanii luptelor în cușcă s-ar putea delecta cu un nou meci între cei doi titani ai circuitului. "Trebuie să se alinieze stelele și meciul va avea loc anul viitor", a declarat Javier Mendez, potrivit Daily Mail. Nurmagomedov se pregătește în prezent pentru încleștarea de pe 24 octombrie împotriva lui Justin Gaethje, în timp ce Conor McGregor se antrenează pentru meciul cu Dustin Poirier. Irlandezul vrea să-l convingă pe șeful UFC ca lupta să se desfășoare până la finalul anului, însă, cel mai probabil, meciul va avea loc în ianuarie, susțin englezii.

"Conor trebuie să-l bată pe Dustin, iar noi trebuie să terminăm învingători următorul meci. Apoi, trebuie să vedem ce ne oferă Dana! (n.r. - Dana White, președintele UFC)", a mai adăugat antrenorul luptătorului rus. Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Conor McGregor în runda a patra a main event-ului UFC 229, în octombrie 2018. Un specialist al luptei la podea, Khabib a tranşat meciul după ce l-a prins pe McGregor într-o strânsoare din care irlandezul nu a putut scăpa, cu două minute rămase din runda a patra. A fost a patra înfrângere pentru irlandez în MMA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: