Breaking News

image
Sursa foto: jurnal.md

DOC // Detalii despre interlopul zis Jora, prietenul lui Caramalac, care ar fi venit în RM pentru pregătirea protestelor

Gheorghe Nazaruc, alias Jora în 2017 în urma aplicării forței fizice asupra unei persoane a sustras bani și bijuterii în valoare de două milioane de ruble rusești și un automobil de marca Toyota, la comanda lui Grigore Caramalac.

Gheorghe Nazaruc, alias Jora el fiind și mâna dreaptă a lui Caramalac a aterizat noaptea trecută pe Aeroportul Internațional Chișinău, potrivit surselor Jurnal TV. El ar trebui să creeze grupuri de sportivi pentru protestele care vor avea loc pe 16 noiembrie, a doua zi după alegerile prezidențiale.

Jora ar fi fost eliberat dintr-o închisoare din Rusia acum o lună. Conform documentului, acesta ar fi fost implicat într-o schemă de estorcare de bani sub conducerea lui Grigore Caramalac.

În 2017 între o cetățeancă pe numele Farber Ecaterina și Grigore Caramalac s-a iscat un conflict în urma unei tranzacții financiare. Farber ar fi sustras bani în sumă de 2 milioane de ruble rusești.

Gheorghe Nazaruc, alias Jora în urma aplicării forței fizice asupra Ecaterine Farber a sustras bani și bijuterii în valoare de două milioane de ruble rusești și un automobil de marca Toyota, la comanda lui Grigore Caramalac.

În urma plângeri depuse de către Farber la poliție Nazarus a fost reținut. La fel și Grigore Caramalac a fost reținut, însă la scurt timp la fața locului s-au prezentat persoane de rang înalt al serviciilor speciale FSB, care au influențat eliberarea lui Caramalac.

docdoc

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: