image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Încă un lucrător medical și-a pierdut viața în lupta cu COVID-19

Vasile Petruleac, în vârstă de 64 de ani, a activat la Substația de Asistență Medicală Urgentă Râșcani din cadrul Departamentului regional de AMU Chișinău în calitate de șofer pe ambulanță a echipei specializate cardiologie. El a pierdut lupta pentru viață pe data de 5 iunie. Anunțul a fost făcut pe pagina Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească de colegii de la SAMU Râșcani.

„Domnul Vasile a murit răpus de noul tip de coronavirus, COVID-19. Până în ultima zi a fost o persoană activă, energică și plină de viață. Regretatul nostru coleg a activat în calitate de șofer pe ambulanță din luna martie a anului 2017”, au scris colegii săi.

decesdeces

„Vasile Petruleac lasă în urma sa rude, prieteni și colegi îndurerați. IMSP CNAMUP a pierdut un adevărat specialist și un om cu suflet mare. Aducem un ultim omagiu colegului nostru. Colaboratorii IMSP Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească transmit profunde condoleanțe familiei Petruleac și tuturor celor apropiați. Domnul Vasile va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au mai scris colegii săi de la SAMU Râșcani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: