image
Sursa foto: jurnal.md

Wingle 7: O generație nouă de pickup-uri la cel mai bun preț

Wingle 7 este lider în domeniul designului, unităţii de putere, siguranței, aplicării tehnologiei inteligente de conectare la rețea. Datorită farurilor de inducție cu LED-uri, a grilei hexagonale cromate, și a arcadelor roților, Wingle 7 are aspect impunător şi elegant.

Pickup la nivel de SUV

Wingle 7 asigură o putere off-road comparabilă cu un SUV profesionist. Pickup-ul este echipat cu un sistem electronic de tracțiune integrală Borg Warner, precum și cu blocare diferențială din spate Eaton. În plus, garda la sol de 212 mm, este excelentă pentru condusul pe drumuri neasfaltate, deluroase şi noroioase. Unghiul maxim de ridicare a noului Wingle 7 este de 35%. Acum, imaginaţi-vă unde puteți ajunge cu astfel de pickup?

Datorită unei varietăți de sisteme de siguranță activă și pasivă, cum ar fi camera din spate, senzorul de mers înapoi, TPMS – monitorizarea presiunii în pneuri, ESP de la Bocsh de generația 9, HHC și 6 airbag-uri, Wingle 7 oferă siguranța maximă în cele mai neprevăzute situații la drum.

Wingle 7 este echipat cu un motor diesel 2.0 Т şi produce putere maximă 143 CP, cuplu maxim 315 Nm / 1400-2800 rpm. Consumul este de 7,6 l / 100 km, ce vă permite să economisiți banii, iar datorită capacităţii de încărcare de 1050 kg veţi putea simplu și ușor transporta greutăţi mari și voluminoase.

Faceți cunoștință cu interiorul Wingle 7 chiar acum cu un tur virtual 3D

Acum, puteţi să vă aflaţi în interiorul salonului spațios, să examinați toate detaliile, pentru a putea vedea mai aproape calitatea finisajului, varietatea de opțiuni disponibile, precum și pentru a experimenta dimensiunea realistă a banchetelor.

Vă invităm să faceți un tur virtual, dar pentru a simți mașina în mișcare nu uitați să vă programați la test-drive: facebook.com/Great-Wall-Moldova

Dvs. aveți posibilitatea de a procura pickup-ul cu 5 locuri în versiunea standard sau cu bază lungă în condiții avantajoase de leasing, precum și să utilizați serviciul trade-in, care vă va permite să folosiți banii pentru a achiziţiona un automobil nou.

Garanția la noile automobile Wingle este de 3 ani sau 100 000 km (oricare dintre acestea survine mai întâi).

Vă așteptăm în autosalonul GBS:

Chișinău, Calea Orheiului 20/2

+373 22 022 500

Noutăţile partenerilor

comentarii: