image
Sursa foto: Jurnal.md

Crimă la Purcari: Un tânăr și-a omorât prietenul de pahar și l-a îngropat în spatele casei

Caz șocant în satul Purcari, raionul Ștefan Vodă. Un bărbat de 47 de ani dat dispărut acum cinci zile de către fiul său, a fost găsit mort în curtea casei unui prieten cu care au petrecut în ziua dispariției.

Tragedia a avut loc la data de 4 septembrie curent, când bărbatul de 47 de ani a plecat de acasă împreună cu mai mulți prieteni însă nu s-a mai întors.

Poliția a fost alertată ieri în jurul orei 12:00 de către fiul bărbatului care a cerut ajutor în identificarea tatălui.

Potrivit Ofițerului de presă al IP Ștefan Vodă, Corina Repesciuc, în ziua de 4 septembrie victima a plecat la domiciliul unui tânăr de 24 de ani din aceeași localitate, unde împreună cu mai mulți prieteni au petrecut și au consumat băuturi alcoolice.

La un moment dat între aceștia s-a iscat un conflct, iar tânărul de 24 de ani i-a aplicat bărbatului câteva lovituri cu o piatră în regiunea capului.

În urma traumelor primite, bărbatul a decedat pe loc, iar tânărul a îngropat cadavrul în spatele casei ca să ascundă urmele.

Trupul neînsuflețit al bărbatului cu semne vizibile de moarte violentă a fost găsit de polițiști astăzi, bănuitul fiind cel care a povestit cum s-a întâmplat totul.

Tânărul de 24 de ani a fost reținut, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă 15-20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: