image
Sursa foto: jurnal.md

Octavian Ţâcu: „După venirea lui Andrei Năstase în Primărie, o să reuşim să ne recâştigăm oraşul”

„Pentru noi nu există o altă alternativă, noi trebuie să fim conştienţi că timpurile care vin nu sunt uşoare, iar noi o să reuşim dacă o să fim foarte uniţi şi foarte mulţi. Nu avem nicio şansă dacă intrăm în alegeri în condiţiile care au fost fixate şi care sunt acum. Pregătiţi-vă pentru mobilizare, pregătiţi-vă să fiţi atenţi la toate lucrurile pe care le generează Mişcarea de Rezistenţă Naţională”. Declaraţiile au fost făcute astăzi de către jurnalistul şi istoricul Octavian Ţâcu la protestul din faţa Primăriei Chişinău.

Totodată, istoricul Octavian Ţâcu spune că doar venirea lui Andrei Năstase la Primăria Chişinău va asigura o schimbare în capitală.

„Să ne recâştigăm votul pentru că doar cu venirea lui Andrei Năstase în Primărie, care este unicul reprezentant legal, o să reuşim să ne recâştigăm oraşul”, a adăugat jurnalistul.

În context, Octavian Ţâcu a spus că „lucrurile pe care am început să le facem nu sunt în zadar. Vreau să vă spun un lucru care încearcă să se profileze şi pe care trebuie să-l evităm. Cineva încearcă să spună că noi avem ceva cu Şor pentru că ele e evreu. Vreau să vă spun că identitatea acestui om e doar de hoţ şi bandit, ala cum sunt şi alţii ca el şi nu au identitate. Unica lor identitate este că ei au ştiut să fure în condiţiile în care am crezut că avem un parcurs european. Noi nu suntem antisemiţi, cum nu suntem nici antiruşi. Noi doar vrem să avem o ţară în care să vorbim limba noastră şi să mergem în civilizaţia europeană, unde ne este locul nostru”.

„Cred că clădirea din spatele meu, Primăria Chişinău, se numeşte fabrica de prezervative. Aceşti oameni sunt de unică folosinţă. De aceea adoptă decizii pe care oligarhul le spun să le adopte. Grozavu a fost folosit ca un prezervativ pentru ca să o aducă pe Silvia Radu în Primărie. Din punctul meu de vedre şi ea a avut un rol bine definit. Acum Ruslan Codreanu este folosit în această ipostază”, a adăugat Octavian Ţâcu la protestul din faţa Primăriei Chişinău.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: