image
Sursa foto: Getty Images

Tyson l-a făcut praf pe Mayweather: Delirează; E un om mic și foarte speriat

Mike Tyson nu a acceptat circul făcut de Floyd Mayweather în Japonia, în lupta demonstrativă cu Tenshin Nasukawa (21 de ani). ”Iron Mike” l-a făcut praf pe cel care se autointitulează ”cel mai bun din toate timpurile”.

"Delirează în ultimul hal. Ascultați, dacă era măcar aproape de măreția lui Muhammad Ali, ar fi fost capabil să își ducă odraslele la școală singur. OK, dacă nici de asta nu este capabil, cum poate vorbi despre astfel de lucruri?

Este doar un om mic. Un om mic și foarte speriat. Nu te poți autoproclama cel mai bun din istorie. Trebuie să vină de la oameni", a tunat Tyson despre ”Money”, cel care are un palmares imaculat, 50 de victorii în 50 de partide.

În primele 20 de secunde ale luptei cu Nasukawa, fostul boxer, ajuns la 41 de ani, a avut mai multe gesturi lipsite de eleganță, râzând pur și simplu de asiatic, înainte să îl trimită de trei ori la podea. Totul a fost pentru spectacol, dar presa din toată lumea a condamnat comportamentul acestuia.

Tenshin a fost salvat de oamenii din colțul său care au ales să arunce prosopul, moment în care niponul a început să plângă. Totuși, la final cel poreclit ”Money” i-a adresat câteva cuvinte asiaticului: "Ține capul sus! Ești încă neînvins", făcând aluzie la faptul că lupta pierdută nu i-a afectat palmaresul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: