image
Sursa foto: AP/Agerpres

Un avion s-a prăbușit peste un biciclist în Mumbai; Cinci persoane au murit

Cinci persoane au murit joi în India, în urma prăbuşirii unui avion de mici dimensiuni pe un şantier din mijlocul Mumbaiului, capitala economică dens populată a acestei ţări, informează AFP şi dpa, citate de Agerpres.

„Cinci persoane au murit din cauza rănilor după ce avionul s-a prăbuşit, dintre care un pilot, trei pasageri ai avionului şi un pieton”, a declarat pentru AFP Deepak Deoraj, purtătorul de cuvânt al poliţiei acestui megapolis cu circa 20 de milioane de locuitori.

Bi-turbopropulsorul C90 King Air cu o capacitate de 12 locuri şi care avea doar patru persoane la bord s-a prăbuşit puţin după orele locale 13:30 (08:00 GMT).

Imagini postate pe reţele de socializare arată un incendiu şi o coloană de fum negru în mijlocul unor clădiri goale, în construcţie.

Avionul efectua un zbor de încercare şi a decolat de pe aeroportul din Juhu situat nu departe, a raportat Directoratul General pentru Aviaţie Civilă (DGCA) din India. Aparatul aparţinea unui operator privat care l-a cumpărat de la guvernul local al statului indian Uttar Pradesh (nord).

„La bord se aflau doi piloţi şi doi ingineri pentru întreţinerea avionului”, a precizat DGCA într-un comunicat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: