image
Sursa foto: https://pridnestrovie-tourism.com/

În ce condiții puteți ajunge la meciurile Sheriff-ului din Champions League: Află prețul biletelor

Bilete accesibile pentru debutul șerifilor în grupele Ligii Campionilor. Tichetele pentru partida cu Șahtior Donețk vor putea fi procurate începând cu săptămâna viitoare.

Conform cerințelor UEFA, biletele trebuie puse în vânzare cu cel puțin o săptămână înainte de începerea meciului. Serviciul de presă al campioanei a declarat pentru Jurnal TV că acestea vor apărea în vânzare începând cu săptămâna viitoare.

Conform presei de la Tirapsol, cel mai ieftin tichet va costa circa 170 de lei, iar cel mai scump circa 1800 de lei. De asemenea, presa din stânga Nistrului mai scrie că la stadion se va intra cu bilet și cu un act ce confirmă identitatea posesorului acestuia. În consecință, se va încerca excluderea unei situații în care biletele se vând la negru.

Intrarea în incinta stadionului va fi permisă pentru persoanele vaccinate sau în cazul unui test negativ. De asemenea, vor putea accede la meci cei care vor prezenta dovada că au fost bolnavi de covid în ultimele 6 luni.

Este cert că tichetele vor putea fi procurate la casele complexului Sheriff din Tiraspol dar și online. Deocamdată nu este clar dacă biletele online vor putea fi procurate și cu cardurile bancare din partea dreaptă al Nistrului. Nu este exclus că la partidele cu Real Madrid și Inter Milano conducerea ”viespilor” va fixa un alt preț pentru bilete.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: