image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo, un nou record impresionant! Borna pe care nu a mai atins-o niciun jucător în ultimele 12 sezoane

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a disputat al 600-lea meci de campionat din cariera sa, marţi seara, contribuind cu un gol la victoria obţinută pe teren propriu de Juventus Torino, cu scorul de 3-0, în faţa formaţiei Spezia, în cadrul etapei a 25-a din Serie A.

Starul lusitan a ajuns astfel la 20 de goluri marcate de la debutul actualei ediţii a primei ligi italiene de fotbal, consolidându-şi poziţia de lider al clasamentului golgheterilor, scrie Agerpres.

Cristiano Ronaldo este primul fotbalist care a reuşit să înscrie cel puţin 20 de goluri în primele cinci campionate din Europa, în ultimele 12 sezoane, conform Reuters.

"Bătrâna doamnă" a deschis scorul în repriza secundă a partidei de la Torino, prin Alvaro Morata (62), iar apoi şi-a majorat avantajul prin Federico Chiesa (71), înainte ca Ronaldo să închidă tabela, în minutul 89.

În urma acestui succes, campioana Juventus Torino a acumulat 49 de puncte, consolidându-şi poziţia a treia în clasament. Lider este Inter Milano, cu 56 puncte, urmată de AC Milan, cu 52 de puncte.

Citeşte mai mult despre

comentarii: