image
Sursa foto: Profimedia

Atacantul de 70 de milioane de euro pe care vrea să-l aducă Manchester United în locul lui Cristiano Ronaldo

Cluburile puternice ale lumii se pregătesc deja de perioada de mercato din vară, iar luptele din culise pentru cei mai râvniți jucători au început să se dea.

Așa este și în cazul lui Darwin Nunez, atacantul celor de la Benfica, care a impresionat în actuala stagiune și ar putea să facă subiectul unui transfer în vară.

Morișca transferurilor încă nu a început, însă decizia lui Kylian Mbappe cu privire la viitorul său ar putea să influențeze mai multe cluburi.

PSG are o listă cu jucători pe care i-ar putea aduce în locul francezului, printre care se numără și Darwin Nunez, de la Benfica, Atacantul uruguayan ar putea este și pe lista lui Manchester United, unde l-ar putea înlocui pe Cristiano Ronaldo, care și-ar dori să plece de la gruparea de pe Old Trafford dacă nu se reușește calificarea în grupele Champions League.

Lusitanul ar putea să ajungă chiar la PSG, însă totul depinde de ceea ce o să decidă Mbappe.

Chelsea este și ea cu ochii pe Darwin Nunez, anunță presa din Regat, însă situația londonezilor este mai complicată, date fiind problemele pe care le are Roman Abramovich.

Benfica ar vrea pentru atacantul ei 70 de milioane de euro, mai anunță sursa citată.

Trupa din capitala Franței ar putea să-l piardă pe Kylian Mbappe, "giuvaierul" formației, însă înlocuitorul ar putea să fie unul pe măsură.

Romelu Lukaku a fost transferat în vara lui 2021 de Chelsea de la Inter Milano, pentru peste 100 de milioane de euro, însă a doua sa aventură la gruparea engleză pare să fie un eșec mai mare față de prima dată.

Belgianul a avut un conflict cu Thomas Tuchel și a declarat că regretă plecarea din Serie A, iar din acel moment presiunea pe umerii săi a fost una foarte mare. Fotbalistul nu a reușit să livreze pe măsura așteptărilor și este unul din jucătorii dispensabili pentru Chelsea.

Conform The Sun, Lukaku s-ar afla pe lista lui PSG și ar putea să facă trecerea către Ligue 1 la finalul stagiunii. Sursa citată anunță că Mino Raiola a discutat deja cu Leonardo, directorul sportiv al francezilor, urmând ca decizia lui Mbappe să cântărească decisiv într-o posibilă mutare a belgianului în Ligue 1.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: