image
Sursa foto: jurnal.md

Top 5 companii din Moldova care oferă cele mai mari salarii

Deși pare greu de crezut, în Republica Moldova poți câștiga salarii de zeci de mii de lei. În acest sens, ca să vă convingem, am realizat un top 5 companii care-și remunerează angajații destul de generos.

1. LIDER

În cadrul companiei, care fabrică produse metalice pentru acoperișuri și fațade, sunt funcții vacante pentru postul de agent de vânzări pe teritoriul municipiului Chișinău. Salariul se ridică până la 30 000 de lei pe lună. De la candidat se cere experiență în domeniu, permis de conducere categoria B și posedarea limbilor română/rusă. Compania este lider pe piața moldovenească și se caracterizează prin calitate excepțională, prețuri accesibile și o gamă bogată de produse. Până în prezent, LIDER a creat peste 250 de locuri de muncă în țară.

2. PROIMOBIL

Clasamentul celor mai plătite locuri de muncă vacante continuă cu poziția de manager vânzări imobiliare la PROIMOBIL. Cei care intenționează să aplice pentru acest job, trebuie să știe că salariul începe de la 30 000 lei și poate ajunge până la 50.000 de lei. Compania oferă venituri mari și stabile, procente din vânzări, suport juridic și informațional, angajare oficială cu pachet social și oportunități de dezvoltare. PROIMOBIL domină piața imobiliară din Republica Moldova, dispune de cea mai mare bază de date imobiliare și pune accent pe bunăstarea angajaților și a clienților.

3. AGROMOTOR

Un salariu de 25 000 de lei este gata să ofere și compania AGROMOTOR pentru funcția vacantă de contabil-șef. Întreprinderea se ocupă cu vânzarea tractoarelor, combinelor, utilajelor agricole și pieselor de schimb. Echipa AGROMOTOR este formată din 130 persoane, dar practic vine cu noi oportunități de angajare în fiecare an, în diverse departamente: Management, Finanțe, Contabilitate, Vânzări, Service, Marketing, Suport IT.

4. ORATORICA

Cu un salariu de până la 22 000 de lei, Centrul de limbi europene ORATORICA, angajează profesori de limbă engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, română și rusă pentru predare Online sau Offline la Chișinău sau Bălți. Compania oferă grafic flexibil de muncă, suport didactic pentru fiecare profesor, acces gratuit la platforme internaționale de e-learning, cum ar fi Udemy, Pluralsight, Coursera, precum și un șir de alte facilități relevante.

5. Linia H2O

Compania Linia H2O, lider pe segmentul produselor de amenajare pentru baie pe piața moldovenească, este în căutare de Key Account Manager. Se oferă un sistem transparent de remunerare, care vă va permite să câștigați de la 20 000 de lei pe lună, instruire și oportunități de creștere personală, mașină de serviciu și birou confortabil în regiunea patinoarului Ice Bravo.

comentarii: