image
Sursa foto: Facebook

Apel din Diasporă: „Duminică avem o șansă reală de a schimba situația politică din RM; Votăm pentru Andrei Năstase”

Președintele Asociației Baștina din Padova, Alexandru Marcinschi, vine cu un îndemn către toţi locuitorii municipiului Chişinău şi către moldovenii din Diasporă.

„Nu fiți indiferenți, ieșiți la vot! Pe 3 iunie avem o șansă reală de a schimba situația politică din RM și a începe eliberarea republicii noastre din captivitate. Vă îndemn să ne mobilizăm și să demonstrăm că ne pasă de ceea ce se întâmplă în țara noastră”, a menţionat Alexandru Marcinschi.

Totodată, preşedintele Asociaţiei Baştina îndeamnă chişinăuienii să-l susţină pe candidatul unic al forţelor antioligarhice, Andrei Năstase: „Vă îndemn să vă adresați rudelor, prietenilor, cunoscuților, vecinilor de casă și să-i convingeți să iasă la vot și să-l susțină pe domnul Andrei Năstase”.

Vedeţi mai jos apelul integral lansat de Alexandru Marcinschi:

Stimați concetățeni! Nu fiți indiferenți, ieșiți la vot! Pe 3 iunie avem o șansă reală de a schimba situația politică din RM și a începe eliberarea republicii noastre din captivitate. Vă îndemn să ne mobilizăm și să demonstrăm că ne pasă de ceea ce se întâmplă în țara noastră.

Să salvăm capitala și pe noi înșine! Votăm Andrei Năstase, candidatul poporului, care a dat dovadă de curaj în lupta împotriva actualului regim.

O adresare specială către Diasporă. Dragi concetățeni, fiecare vot contează!

Vă îndemn să vă adresați rudelor, prietenilor, cunoscuților, vecinilor de casă și să-i convingeți să iasă la vot și să-l susțină pe domnul Andrei Năstase.

Încă un aviz foarte important! Vă rog, să verificați lista localităților din municipiul Chișinău și dacă cunoașteți persoane care locuiesc acolo, să le îndemnați să facă alegerea justă.

Pe 3 iunie, votăm Andrei Năstase – Primar general al municipiului Chișinău.

P.S.: Ion Ceban, colaboratorul fidel al lui Plahotniuc și mâna dreaptă a lui Dodon. În 2017, a luat parte la întâlnirea lui Dodon cu cetățenii RM din Padova.

Mă adresez tuturor concetățenilor din RM, inclusiv simpatizanților partidului socialist din Moldova.

Nu vă lăsați amăgiți de domnul Ion Ceban, candidatul la funcția de primar general al municipiului Chișinău. Dânsul este membrul actualului regim, complice și colaboratorul fidel al lui Plahotniuc!

A fost cumpărat împreună cu Dodon pentru a părăsi partidul comunist. Va face exact ceea ce a făcut Dodon pentru RM- NIMIC, nimic bun, doar excursii în Rusia și în UE pe banii noștri și nici un fel de luptă cu corupția.

Va continua să facă doar interesele grupării antipopulare din cauza căreia astăzi majoritatea cetățenilor RM trăiesc în sărăcie.

Pe 3 iunie votați Andrei Năstase, candidatul poporului și al intereselor publice!

Cu respect Alexandru Marcinschi, președintele Asociației Baștina din Padova, Italia

Noutăţile partenerilor

comentarii: