image
Sursa foto: Kobe Bryant

De necrezut! Un polițist a încercat să impresioneze mai multe femei cu pozele de la accidentul în care a decedat Kobe Bryant

Kobe Bryant, fosta legendă a NBA, a decedat într-un accident de elicopter, iar problemele continuă pentru familia baschetbalistului. În presă a apărut informația potrivit căreia un polițist care s-a aflat la locul faptei a făcut publice fotografii în care pot fi văzute rămășițele celor decedați.

În elicopter se aflau nouă persoane, iar publiucația Los Angeles Times a scris că a fost anunțată de către o persoană care dorește să rămână anonimă că un oficial a arătat mai multor persoane fotografiile care au fost folosite în anchetă.

Mai mult, cei de la The Times au scris că, în ciuda faptului că autorităților le-a fost cerut foarte clar să șteargă orice astfel de poză, unul dintre polițiști ar fi încercat să impresioneze mai multe femei într-un bar, arătându-le imaginile de pe telefonul său mobil.

Gary Robb, avocatul Vanessei Bryant, a declarat că fapta polițistului este "o violare nemaivăzută a decenței umane, a respectului și a dreptului la intimitate al victimelor și familiilor lor". În plus, avocatul a cerut ca responsabilul să primească pedeapsa cea mai aspră posibilă, iar identitatea lui să fie făcută publică.

Kobe Bryant a încetat din viață duminică, 26 ianuarie, la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Tragedia a avut loc în orășelul Calabasas, din California (SUA). În elicopter se aflau, în total, nouă persoane, printre care și una dintre fiicele fostului mare baschetbalist, Gianna, în vârstă de 13 ani.

Potrivit raportului, pilotul veteran Ara Zobyan avea nevoie să mai ia altitudine pentru a evita impactul dezastruos. Se afla la numai 30 de metri de o zonă cu vizibilitate bună, distanță pe care ar fi putut să o parcurgă în 12 secunde. Pilotul a început o coborâre de mare viteză și apoi a virat spre stânga, prăbușindu-se cu o viteză de 180 de kilometri la oră.

Kobe Bryant și Gianna călătoreau spre un centru de antrenament pentru baschetbaliști amatori și profesioniști aflat lângă Thousand Oaks, în regiunea Ventura, din California. Bryant era co-fondator al academiei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: