image
Sursa foto: Sky Sports

Chelsea a anunţat al treilea transfer al verii: A plătit 50 de milioane de euro

Chelsea l-a transferat pe fundaşul Ben Chilwell de la altă echipă din campionatul de fotbal al Angliei, Leicester City, în schimbul sumei de 50 de milioane de lire sterline, informează cotidianul The Guardian.

Ben Chilwell, care are 23 de ani, a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea de pe Stamford Bridge. Internaţionalul englez (11 selecţii) era dorit de mai mult de antrenorul Frank Lampard, care vedea în el o soluţie pentru flancul stâng al apărării.

Chelsea a cheltuit până acum în jur de 130 milioane de lire sterline în actuala perioadă de transferuri, obţinând semnătura lui Hakim Ziyech, de la Ajax, şi a lui Timo Werner, de la RB Leipzig. Presa se aşteaptă ca londonezii să anunţe zilele viitoare venirea fundaşului brazilian Thiago Silva ca jucător liber de contract de la Paris Saint-Germain.

Chelsea este aproape de un acord cu Bayer Leverkusen în vederea transferului lui Kai Havertz pentru 90 de milioane de lire sterline. Dacă această mutare s-ar materializa, clubul deţinut de Roman Abramovici ar cheltui în această vară mai bine de 200 de milioane de lire sterline.

De asemenea, Chelsea speră să-l legitimeze pe Malang Sarr, ultima oară la Nice, ca jucător liber de contract.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: