image
Sursa foto: Getty Images

Informaţie rară despre Schumacher: Ce le-ar fi spus Corinna apropiaţilor

O informaţie rară despre starea lui Michael Schumacher e menită să le dea speranţe fanilor pilotului german. Soţia sa, Corinna, le-ar fi transmis apropiaţilor că speră cu toată fiinţa sa într-o recuperare completă a lui Schumi.

În ultimii ani, familia lui Michael a impus un adevărat "embargou" în privinţa informaţiilor privind starea de sănătate a fostului pilot. S-au făcut o serie de supoziţii, însă nimic oficial, dinspre cei mai în măsură să facă un anunţ exact: membrii familiei. Acum, pe surse, Corinna, soţia lui Schumi, şi-ar fi exprimat optimismul privind recuperarea germanului.

"Ultimele informaţii dinspre Corinna Schumacher indică faptul că se speră într-o recuperare totală a lui Michael Schumacher. Aceasta pare a fi posibilă", notează nzherald.co.nz.

Prezenți la lansarea trailer-ului acestui documentar, atât Corinna Schumacher, soția marelui campion, cât și fostul șef al Formulei 1, Bernie Ecclestone, au făcut afirmații care dau speranțe. "Michael este un luptător. El nu va renunţa niciodată!", spunea soţia lui Schumacher, în urmă cu puţine săptămâni, conform celor de la Marca.

Accidentul suferit de Schumacher s-a produs în decembrie 2013 la schi. Diagnosticul a fost unul grav: traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală. Schumacher a suferit două operații la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat și a fost tratat în propria locuință din Gland, Elveția.

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: