image
Sursa foto: Profimedia

”N-am crezut niciodată că fotbalul te poate răni”. Roman Yaremchuk, în lacrimi, după înfrângerea cu Țara Galilor

Ucraina a ratat șansa de a participa la Campionatul Mondial din Qatar, după ce a fost învinsă în finala barajului de către Țara Galilor, scor 0-1.

La finalul meciului disputat la Cardiff, jucătorii ucraineni au izbucnit în lacrimi, pentru că nu le-au putut face o bucurie compatrioților din țara natală, care se află în război cu Rusia de 103 zile.

Roman Yaremchuk (26 de ani), atacantul celor de la Benfica Lisabona, se poate mândri că a dat totul pentru țara sa și spune că și-ar fi dorit să-i facă pe ucraineni să plângă doar de bucurie.

”N-am crezut niciodată că fotbalul te poate răni. Un timp de lacrimi și visuri neîmplinite. Am vrut să vă facem să zâmbiți și să plângeți doar de bucurie, în tot acest timp care vă face să plângeți de durere”, a spus Roman Yaremchuk, după meciul cu Țara Galilor, potrivit Zorya Londonsk.

Selecționata lui Oleksandr Petrakov (64 de ani) a făcut un joc de care poate fi mândră, însă cele 24 de șuturi trimise spre poarta adversarilor nu au putut produce nici măcar un gol. Ucrainenii au avut și un penalty clar în prima repriză, neacordat de centralul Mateu Lahoz (45 de ani).

Totuși, jucătorii Ucrainei se pot mândri cu faptul că au dat totul pentru țara lor vreme de 90 de minute, fără să-și piardă determinarea nici măcar după ce s-au văzut conduși pe tabelă în urma autogolului marcat chiar de către căpitanul Andriy Yarmolenko (32 de ani).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: