image
Sursa foto: Getty Images

Neymar, atacat din toate părțile! Conor McGregor i-a transmis public un mesaj sfidător

Conor McGregor (33 de ani) își pregătește revenirea în UFC, iar prima sa țintă este Charles Oliveira (32 de ani), care deține centura la categoria ușoară.

"The Notorious" i-a trimis un mesaj amenințător brazilianului, în stilul caracteristic, dar victimă colaterală a fost și Neymar (29 de ani), fotbalistul lui PSG, care pare că este atacat din toate părțile în ultimul timp.

McGregor a postat pe contul personal de Instagram un story cu o fotografie în care apar Neymar și Oliveira, alături de centura mult râvnită de irlandez. Excentricul luptător a adăugat descrierea "Smoke the two of these", în traducere "Îi linșez pe ăștia doi".

Dacă McGregor obișnuiește des să își amenințe potențialii sau următorii adversari din cușcă, interesant este că a ales să îl includă și pe Neymar, în condițiile în care până acum nu se știe nimic despre un posibil confict între cei doi.

Bineînțeles, amenințarea lui McGregor pentru Neymar nu este reală, ci este mai degrabă vorba de o încercare de intimidare a lui Oliveira, pentru a-l face să accepte un meci cu centura pe masă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: