image
Sursa foto: marca.com

Viitorul lui Griezmann rămâne incert, dar şansele de a continua la Atletico sunt tot mai mici

Viitorul lui Antoine Griezmann rămâne incert, însă, potrivit ultimelor informaţii, în acest moment sunt şanse mai mari ca atacantul francezul să se despartă de Atletico Madrid decât ca sezonul următor să-l găsească tot sub comanda lui Diego Simeone.

Potrivit cotidianului Sport, fotbalistul de 27 de ani ar fi refuzat ultima ofertă de prelungire a contractului primită din partea actualului său club. Mai mult decât atât, sora lui, Maud, care îi este şi agent, s-ar fi întâlnit cu reprezentanţii Barcelonei.

Interesul proaspetei campioane a Spaniei nu mai reprezintă o noutate, iar catalanii sunt pregătiţi să-i ofere golgheterului de la Euro 2016 un contract pe 5 ani. De asemenea, conducerea de pe Camp Nou e gata să achite clauza de reziliere a lui Griezmann, în valoare de 100 de milioane de euro.

”Dacă voi continua la Atletico? Nu știu, vom vedea. Voi vorbi cu cei de la club, ca să vedem ce se poate face", a declarat fostul jucător al lui Real Sociedad, la sfârşitului meciului tur cu Arsenal, din semifinalele Europa League, partidă în care spaniolii au obţinut un egal în inferioritate numerică, scor 1-1, datorită golului marcat pe final chiar de francez.

Antoine Griezmann a negat informaţiile potrivit cărora ar avea un acord cu FC Barcelona, însă recunoaşte că îşi doreşte ca viitorul său să se decidă înaintea Cupei Mondiale din Rusia.

14 milioane de euro pe an este salariul pe care Atletico e gata să i-l ofere lui Griezmann, care are şi în acest moment un contract valabil până în 2022. Madrilenii vor în schimb să mărească la 300 de milioane de euro clauza de reziliere a contractului francezului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: