image
Sursa foto: Renato Usatâi//Facebook

Renato Usatâi: „Un stat independent este un stat care pune în aplicare voința oamenilor, nu interesul oligarhilor”

Fostul primar de Bălți Renato Usatâi a venit și el cu un mesaj pe Facebook cu ocazia împlinirii a 28 de ani de la Independența Republicii Moldova. Usatâi spune că: „Un stat independent este un stat care pune în aplicare voința oamenilor și acționează în interesul lor. Nu în interesul unei mâini de politicieni, nu în interesul oligarhilor, ci în interesul cetățenilor care aleg în mod democratic slujitorii poporului”.

Renato Usatâi a îndemnat cetățenii țării ca astăzi, la cei 28 de ani de la Independență, să mai uite de divergențe și să se mai gândească la „ce fel de Moldova ați dori să vedeți peste cinci, zece sau chiar cincizeci de ani”.

Totodată, Renato Usatâi a mai afirmat că viitorul țării depinde doar de noi și de contrubuția noastră în a schimba lucrurile.

„Ziua Independenței este un simbol al unității în dorința de a îmbunătăți țara și viața fiecărei persoane. Viitorul Moldovei și al locuitorilor acesteia depinde doar de noi. Contribuția tuturor este importantă: toate marile victorii încep cu pași mici. Măriți bunătatea, faceți fapte bune, studiați, dezvoltați, lucrați, educați copiii”, a conchis Usatâi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: