image
Sursa foto: Profimedia

Novak Djokovic, insultat de un fost lider mondial ATP. Care este motivul

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) a jucat doar trei meciuri în 2022, întrucât nu este vaccinat împotriva noului coronavirus și n-a putut participa la majoritatea turneelor.

Sârbul revine pe teren pe zgura de la Monte Carlo, turneu de Masters 1000 programat în această săptămână. Djokovic a câștigat turneul de la Monte Carlo în 2013 și 2015.

Chilianul Marcelo Rios, fost lider ATP în 1998, l-a criticat dur pe Novak Djokovic pentru faptul că a preferat să lipsească de la cele mai importante turnee (în special Australian Open), în loc să se vaccineze împotriva COVID-19.

“E foarte stupid ce face Djokovic, renunță la lupta de a deveni cel mai bun jucător din istorie din cauza unui vaccin. Inițial și eu am fost sceptic în legătură cu vaccinul, dar trebuie să călătoresc, așa că am fost nevoit să îl fac.

Nu știu care sunt motivele reale ale lui Djokovic, dar dacă vrei să fii cel mai bun din istorie și renunți la asta pentru un vaccin, atunci înseamnă că ești regele prostiei, ești prea arogant. Inițial, am crezut că se teme să își facă vaccinul, dar e vorba doar de aroganța lui, e prea arogant”, a spus Marcelo Rios, citat de tennisworldusa.org.

Nevaccinat împotriva COVID-19, Novak Djokovic nu a putut participa la Australian Open, Indian Wells și Miami. Sârbul a jucat doar trei meciuri în acest an, toate la Dubai, câștigând două dintre ele.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: