image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo, speriat teribil de coronavirus. Le-a spus celor de la Juventus că nu se mai întoarce

Cristiano Ronaldo s-a speriat teribil de Coronavirus. Potrivit publicației britanice The Sun, după ce a aflat că un coleg de-ai săi, Daniele Rugani, a fost infectat, a transmis că nu se întoarce la echipă.Starul lui Juventus se află acum în localitatea natală de pe insula portugheză Madeira, Funchal.

Daniele Rugani (25 de ani), care are și șapte selecții în naționala Italiei, se află în izolare, după ce a fost testat cu Covid-19. Informația a fost confirmată de club. Totodată, Juventus a anunțat că toți jucătorii clubului intră în autocarantină, conform legii.

Serie A este suspendată până pe 3 aprilie, iar Italia este ”închisă”, fiind considerată zonă roșie. Până acum, 12.464 de italieni au fost infectați cu COVID-19. 827 dintre ei și-au pierdut viața.

Cristiano Ronaldo va rămâne în Madeira până când criza existentă în Italia va fi depășită. Până atunci, timp de cel puțin 14 zile, lusitanul își petrece timpul în vila sa cu două etaje pe care a cumpărat-o recent în orașul Funchal.

Cristiano Ronaldo a jucat ultimul meci duminică, atunci când Juventus a învins-o cu 2-0 pe rivala Inter. Derby d'Italia a fost al 1.000-lea meci din cariera cvintuplului câştigător al "Balonului de Aur".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: