image
Sursa foto: Getty Images

PSG pune şampania la rece! Barcelona nu poate să-i pună acum lui Messi în faţă contractul de prelungire promis

Situaţia lui Messi (33 de ani) la Barcelona se complică. Starul va pleca la Copa America cu Argentina fără o ofertă clară, iar şeicii din Qatar probabil că îşi freacă palmele de bucurie.

Leo Messi este fotbalistul pe care şi-l dispută Barcelona şi PSG. O situaţie pe care foarte puţini o credeau posibilă după ce Messi are întreaga carieră legată de echipa catalană. Dar a devenit plauzibilă din cauza căderii echipei pe toate planurile, sportiv şi financiar.

Ultima veste extrem de proastă primită de suporteri, care se roagă ca Messi să rămână la Barca şi să fie pilonul reconstrucţiei, este aceea că starul lor va pleca la Copa America, 13 iunie-11 iulie, fără ca Laporta să-i pună în faţă o ofertă concretă.

Iar motivul este inacceptabil pentru fani. Conform celor de la As.com, Joan Laporta nu va primi rezultatele auditului financiar comandat după ce a devenit preşedinte al Barcelonei, aşa că nu se va şti dacă planul pe 10 ani prezentat fotbalistului are acoperire financiară.

În aceste condiţii, cei de la PSG pot miza acum pe dorinţa lui Messi de a lua cât mai repede o decizie legată de viitorul său, iar insistenţele lui Neymar pe lângă Leo de a juca împreună sunt cunoscute.

Înteţite mai ales acum, după ce brazilianul şi-a prelungit contractul la Paris până în 2025, unde va primi un salariu de circa 30 de milioane de euro pe an.

Şeicii i-au oferit argentinianului doi ani de contract, plus opţiune pentru al treilea, iar salariul este unul pe măsura brandului Messi.

Înţelegerea lui Leo Messi cu Barcelona se încheie pe 1 iunie 2021.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: