image
Sursa foto: Getty Images

"Hărţuire totală!" Ce imagine cu Leo Messi a putut să publice France Football pe prima pagină. Catalanii au "luat foc"

FC Barcelona şi presa catalană au denunţat operaţiunea de atragere a lui Lionel Messi din partea unor jucători ai lui PSG, precum Marco Verratti, informează cotidianul L'Equipe.

Astfel, clubul spaniol de fotbal şi presa au reacţionat vehement, marţi, la zvonurile unei posibile veniri a lui Lionel Messi la PSG, după ce acesta va deveni jucător liber de contract în vară, preluate de media franceză şi de unii jucători ai campioanei Franţei.

Cu o săptămână înaintea meciului din prima manşă a optimilor de finală ale UEFA Champions League, dintre PSG şi Barcelona (16 februarie), publicaţia France Football, în ediţia sa de marţi, a publicat un montaj foto cu Lionel Messi, liber de contract la final de sezon, îmbrăcat în tricoul lui PSG.

Sport, cotidian pro-Barca, a reacţionat publicând pe prima pagină materialul din France Football, flancat de titlul "hărţuire totală", acuzând în acelaşi timp PSG că vrea să-i distragă atenţia lui Lionel Messi înaintea dublei confruntări europene.

La rândul său, cotidianul El Mundo Deportivo a făcut menţiunea de "hărţuire" venind din campionatul francez.

Luni, antrenorul echipei FC Barcelona, Ronald Koeman, a acuzat clubul Paris Saint-Germain că încearcă să destabilizeze formaţia catalană înaintea duelului lor din Liga Campionilor.

''Cred că este o lipsă de respect faptul că atâta lume de la PSG vorbeşte de Messi, când el este încă jucător la Barca. Ei încearcă să influenţeze meciul'', a declarat Koeman.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: