image
Sursa foto: facebook.com/Vasile Șoimaru

Andrei Năstase, în satul său natal, Mândrești; Primarul PD, alături de oameni la întâlnirea cu liderul DA, copreședinte ACUM

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie a intrat pe ultima sută de metri. Copreședintele blocului ACUM, Andrei Năstase, a fost la o întâlnire cu oamenii din satul său natal, Mândrești, acolo unde a fost așteptat de tot satul, în frunte cu primarul PD.

Întâlnirea de la Mândrești s-a caracterizat, așa cum a precizat Andrei Năstase în discursul său, printr-o prezență extraordinar de mare și prin sinceritatea cu care s-au discutat problemele reale ale oamenilor. Potrivit lui Andrei Năstase, faptul că sălile au fost arhipline la întâlnirile pe care le-a avut în aceeași la Mândrești, la Rezina și la Șoldănești demonstrează că oamenii nu se mai tem de regim și vin în număr foarte mare la întâlnirile cu membrii blocului ACUM.

La Mândrești, Andrei Năstase le-a vorbit oamenilor despre soluțiile pentru rezolvarea celor mai grave probleme - sărăcia, corupția și destrămarea familiilor din cauza emigrării, cu referire concretă la comunitățile mari de moldoveni, originari din Mândrești, din Belgia și Irlanda. În context, copreședintele Blocului ACUM le-a vorbit oamenilor din satul său natal despre nevoia unei prezențe masive la vot pentru a face schimbarea completă a clasei politice care conduce astăzi Moldova, pentru a renaște, printr-o reformă corectă și profundă, identitatea națională.

La întâlnirea cu locuitorii satului Mândrești au fost și Maria Ciobanu, candidatul blocului ACUM pe circumscripția nr. 14 Telenești, și fostul deputat Vasile Șoimaru.

„Sunt încă sub impresia întâlnirilor cu cetățenii din Sărăteni, Telenești, Mândrești. Foarte multă lume bună, pe care nu o mai pot manipula televiziunile aservite guvernării, lume de care nu se mai lipește minciuna. „Democrații” lui Plahotniuc pot doar distruge. Ei nu pot construi nimic. Ei distrug vieți omenești, legături interstatale, parteneriate strategice. La Telenești a fost mai degrabă un protest împotriva huntei de la guvernare și a susținătorilor ei decât o întâlnire electorală. Toți vorbitorii au fost întrerupți de cetățenii, care scandau: hoții de miliarde la pușcărie! La Mândrești ni s-a alăturat și copreședintele Blocului electoral ACUM Platforma DA și PAS, domnul Andrei Nastase, care a avut parte de o primire caldă, prietenoasă, de suflet... Țin mândreștenii la feciorul lor. Îi apreciază curajul, verticalitatea, bărbăția, capacitatea de a mobiliza oamenii atunci când statul este în pericol. Consătenii îi îndeamnă pe alegătorii din circumscripția uninominală nr. 33, municipiul Chișinău, să voteze cu Andrei Năstase, care va merge până-n pânzele albe pentru Dreptate și Adevăr, apărându-le onorabil interesele”, a declarat Maria Ciobanu, după întâlnirea cu oamenii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: