image
Sursa foto: simbol

O femeie din Ialoveni, condamnată la 16 ani de pușcărie după ce a impus șapte moldovence să se prostitueze în Turcia

O femeie din Ialoveni a fost extrădată din Grecia în Republica Moldova și condamnată la 16 ani de pușcărie pentru trafic de persoane după ce a exploatat sexual șapte tinere, printre care o minoră timp de doi ani în Turcia.

Pe parcursul anilor 2014-2016, sub pretextul că le va găsi un loc de muncă bine plătit, femeia a obligat moldovencele să se prostitueze, impunându-le să presteze relații sexuale într-un apartament din Istanbul, iar venitul era practic în totalitate colectat de inculpată, victimelor revenindu-le doar o mică parte din el.

Potrivit Procuraturii, revenite acasă, victimele au depus plângeri, pe acest caz fiind iniţiate cauze penale. Inculpata a fost reținută anul trecut în Grecia după ce a fost anunțată de autoritățile Republicii Moldova în căutare internațională.

La solicitarea procurorilor moldoveni, aceasta a fost extrădată, și codamnată în Moldova la 16 ani închisoare, obligată să achite în folosul statului cheltuieli judiciare, legate de extrădarea sa, în sumă de 33 mii lei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: