image
Sursa foto: Profimedia

PSG, gata să le „saboteze" pe Real Madrid și Barcelona;Jucătorul care ar putea declanșa un adevărat „război"

PSG a încercat în ultimii ani să-și impună supremația la nivel de club, fie din punct de vedere sportiv, fie din punct de vedere al influenței.

Șeicii din Qatar au investit sume uriașe și astfel au sperat că fotbaliștii vor prefera să meargă la Paris în detrimentul granzilor consacrați.

Acum, francezii sunt gata să dea o nouă bătălie pentru semnătura puștiului dorit de toate forțele lumii, Endrick. Conform presei din Hexagon, cei de la PSG și-au restructurat departamentul de scouting și au pus accent foarte mult pe zona sud-americană, iar fotbalistul lui Palmeiras este ținta principală.

Endrick a ajuns deja la borna de 80 de goluri în doar 109 partide. Ultimele reușite au venit în manșa tur a finalei Cupei Braziliei U17, când sud-americanul a reușit o dublă, în cadrul victoriei contra Vasco Da Gama, scor 4-1.

Endrick nu este doar un marcator, ci și un câștigător. La nivel de juniori, atacantul a strâns 83 de victorii, 17 egaluri și doar 9 înfrângeri.

Momentan, Endrick nu a debutat pentru echipa de seniori a lui Palmeiras, însă specialiștii anticipează că acest lucru se va schimba în curând.

Deși avea doar 15 ani în momentul respectiv, iar majoritatea puștilor care visează să-și facă un nume în fotbal ar fi răspuns rapid cu da" la întrebarea Ți-ar plăcea să joci la Barcelona?”, Endrick a oferit un răspuns calculat și rezervat.

Este un club pe la care au trecut mulți jucători care îi inspiră pe cei tineri, precum Neymar, Ronaldo, Rivaldo, Romario sau Ronaldinho. Toți băieții care vor să joace în străinătate se gândesc la Barcelona datorită lui Neymar, care activează în aceeași perioadă cu a noastră.

Dacă va veni vreodată ziua să plec, poate că Barcelona va fi o opțiune. Da, ar putea fi pe stilul meu, dar eu încerc să le îmbin pe toate. Atât un joc direct, cât și tiki-taka. Barcelona este o echipă foarte bună.

În 2015 a câștigat Liga Campionilor cu Xavi, Iniesta și tripleta MSN în atac. Era o echipă spectaculoasă, așa cum se vede rar", a declarat tânărul fotbalist, conform publicației spaniole Sport., la începutul anului 2022.

Nu doar Barcelona și-a manifestat interesul pentru a-l transfera pe Endrick, ci și Real Madrid și Chelsea, printre altele.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: