image
Sursa foto: neymar, psg, manchester united, pogba, martial

Mourinho pregăteşte o adevărată LOVITURĂ: poate fi SCHIMBUL anului

Jose Mourinho nu ar refuza să-i cedeze pe Paul Pogba şi Anthony Martial la Paris St. Germain, dacă l-ar primi în schimb pe Neymar.

Liderul din Ligue 1 ar fi interesat de cei doi francezi de la Manchester United, însă pentru ca Pogba şi Martial să ajungă pe Parc des Princes este nevoie ca PSG să-l includă în afacere pe Neymar.

Pe lângă cei doi jucători, formaţia din capitala Franţei ar urma să mai primească încă 50 de milioane de lire sterline (57 de milioane de euro) în schimbul brazilianului de 26 de ani, susţine Daily Star.

În prezent în refacere, după accidentarea suferită în finalul derby-ului cu Olympique Marseille pe 25 februarie, în urma căreia a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală, Neymar va rata restul sezonului din Franţa, dar va fi prezent la Cupa Mondială din Rusia.

După ce PSG a fost eliminată pentru al doilea an la rând în optimile de finală ale Ligii Campionilor, s-au înmulţit speculaţiile legate de o eventuală plecare de la Paris a sud-americanului.

Real Madrid este destinaţia asupra căreia presa internaţională a insistat în această perioadă, pentru că Neymar este un obiectiv mai vechi al lui Florentino Perez, însă United este un alt club care are forţa de a-l atrage pe marele star al Selecao.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: