image
Sursa foto: Profimedia

Așteptarea ia sfârșit! Zinedine Zidane și-a anunțat revenirea în antrenorat

Zinedine Zidane (50 de ani) a refuzat o ofertă de la PSG vara aceasta, deoarece nu ia în calcul decât o singură variantă pentru revenirea în antrenorat.

Legendarul fotbalist a lăsat de înțeles deja că are un plan legat de naționala Franței, post care ar urma să fie eliberat de Didier Deschamps pe 31 decembrie 2022, la scurt timp după Cupa Mondială 2022.

Liber de contract încă din vara trecută, Zidane a oferit recent un interviu, în cadrul căruia a anunțat că nu mai este mult până când va conduce din nou o echipă.

"Când mă veți vedea pe bancă din nou? Curând, foarte curând. Sunt aproape să antrenez din nou. Acum mă bucur de timpul liber, dar nu sunt departe de a reveni", a declarat Zidane, conform cotidianului spaniol AS.

De la despărțirea de Real Madrid, Zidane nu a mai preluat o altă echipă, chiar dacă a fost dorit de formații de top din Europa, precum Manchester United sau Paris Saint Germain.

Tehnicianul a vorbit despre viitorul său pentru L'Equipe, iar pe coperta ediției din 23 iunie a apărut un citat al lui Zidane: ”Nu am terminat cu Les Bleus (n.r. echipa națională a Franței).

Astfel, se confirmă faptul că fostul antrenor al lui Real Madrid își dorește să ajungă în viitorul apropiat pe banca selecționatei franceze.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: