image
Sursa foto: politia.md

Teribilul accident de la Ocnița: Pe patul de spital s-a stins și a treia victimă; Două fetițe de 4 și 8 ani au rămas orfane

UPDATE 14.58 // Din cauza leziunilor primite în urma accidentului rutier la spital a decedat și pasagera de 58 de ani. Informația a fost confirmată de către poliție. Potrivit oamenilor legii, cuplul decedat în accident erau părinții a două fetițe de 4 și 8 ani.

__________________

Accident teribil la intrare în satul Ocnița. Doi soți de 33 și 37 de ani, locuitori ai satului Clocușna, din raionul Ocnița, au murit pe loc, după ce s-au izbit cu mașina într-un copac, iar o pasageră de 58 de ani a fost internată în stare gravă la spital. Toate victimele au fost descarcerate.

Accidentul rutier s-a produs azi dimineață, în jurul orei 09.00. Un automobilul de model „Volkswagen Passat” deplasându-se în direcția satului Ocnița, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, iar din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului, derapând de pe traseu și tamponându-se într-un copac de pe marginea drumului.

În consecință șoferul de 37 de ani și soția acestuia de 33 de ani au decedat pe loc, iar o pasageră de 58 de ani a fost transportată la spitalul raional Ocnița cu diferite traumatisme.

„Toate persoanele din automobilul implicat în accident erau locuitori ai satului Clocușna, din raionul Ocnița, și au fost descarcerate cu puțin timp în urmă”, informează poliția.

Oamenii legii se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

politia.mdpolitia.md
politia.mdpolitia.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: