image
Sursa foto: Getty Images

CM 2018 schimbă legile în Rusia: Anunțul făcut de Putin după finala de la Moscova

Posesorii de Fan ID, document care a certificat faptul că un suporter poate călători prin Rusia fără viză pentru Cupa Mondială de fotbal 2018 (14 iunie - 15 iulie), nu vor mai avea nevoie de viză pentru Rusia până la sfârşitul acestui an, a anunţat preşedintele Vladimir Putin.

''Vom face astfel: suporterii străini care au în prezent Fan ID vor putea beneficia de multiple intrări în Federaţia Rusă fără viză până la finalul anului'', a declarat Putin, citat de agenţiile de presă ruse, după ce a asistat la finala competiţiei.

Rusia a găzduit Cupa Mondială de fotbal 2018, între 14 iunie şi 15 iulie, pe 11 stadioane din 10 oraşe. Franţa a cucerit trofeul, duminică seara, după ce a învins Croaţia cu scorul de 4-2, în finala desfăşurată la Moscova.

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, i-a înmânat în chip simbolic emirului Qatarului titlul de gazdă al Mondialului. Peste 4 ani, în 2022, turneul final al CM va avea loc în Qatar. Putin s-a declarat "mândru de ceea ce a realizat Rusia în plan organizatoric" la turneul final şi ia urat emirului să aibă parte de o experienţă similară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: