image
Sursa foto: Getty Images

Mike Tyson, subiect de film! Cine va juca rolul legendei americane: Vă jur, lumea va fugi după mine pe stradă

Mike Tyson, cel poreclit la un moment dat "Cel mai rău om de pe planetă", a debutat deja la Hollywood ca actor, iar acum devine şi subiect de film.

Jamie Foxx va fi cel care va juca rolul principal într-o peliculă despre viaţa celui care deţine încă titlul de cel mai tânăr campion mondial al greilor.

"Am spus da fără să ezit. Ştiu că este foart dificil să abordezi asemenea roluri, dar acum lucrurile s-au pus în mişcare," a dezvăluit actorul care a luat Oscarul pentru interpretarea rolului din filmul despre viaţa lui Ray Charles.

Jamie Foxx a început deja antrenamentele pentru acest rol unic care va necesita o transformare fizică impresionantă. Va trebui să aibă 97 de kg la începutul filmului şi să ajungă pe parcurs la 113 kg.

"Vă jur, lumea va fugi după mine pe stradă ca să-mi ceară autograful crezând că sunt Mike Tyson," a spus actorul.

Acesta a povestit şi cum l-a cunoscut pe Mike Tyson cu mult timp în urmă.

"Făceam stand-up comedy şi aveam o glumă despre Mike Tyson. Într-o seară am spus poanta şi nu a râs nimeni. Asta pentru Mike Tyson era în sală.

El a venit însă să mă felicite şi de atunci i-am urmărit viaţa cu suişuri şi coborâşuri. Asta vreau să se vadă şi în film, modul în care un om evoluează", a precizat Jamie Foxx.

Iron Mike a trăit o viaţă plină de evenimente - de la campion mondial la închisoare pentru viol în 1992 şi faliment în 2003. Iar în 2007 a primit o altă condamnare pentru posesie de droguri şi conducerea maşinii sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: