image
Sursa foto: Getty Images

"E blestemat". Ce i-a trecut prin cap lui Lewandowski când a bătut recordul lui Muller, în ultimul minut din ultima etapă

Nici măcar Robert Lewandowski nu mai credea că poate doborî recordul legendarului Gerd Muller, însă în cele din urmă a făcut-o. Superatacantul lui Bayern Munchen a dezvăluit ce i-a trecut prin cap la acel meci din ultima etapă.

"În timpul meciului cu Augsburg am avut momente în care am început să mă îndoiesc dacă acest record poate fi bătut. Am avut ocazii cu piciorul drept, cu stângul, cu capul, nimic nu a intrat. Mă gândeam că poate chiar e blestemat acest record", a spus Lewandowski.

Robert Lewandowski a încheiat sezonul cu un nou record istoric. Bayern a învins Augsburg cu 5-2, în ultima etapă, iar atacantul bavarezilor a înscris ultimul gol al meciului în ultimul minut.

A fost reușita cu numărul 41 în 29 de meciuri pe care le-a jucat în sezonul recent încheiat. Astfel, atacantul polonez de 32 de ani a devenit jcătorul cu cele mai multe goluri marcate într-un singur sezon de Bundesliga.

În plus, Lewandowski mai are 5 reușite în Champions League până când Bayern a fost eliminată în sferturi de PSG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: