image
Sursa foto: Jurnal.md

Cel mai grandios proiect cinematografic din RM, în curând doar la Jurnal TV! Când va fi difuzat primul episod „Sprinter”

După luni de zile de muncă și filmări, serialul „Sprinter”, care redă zbuciumul sfârșitului anilor 90 în Republica Moldova, urmează să fie difuzat în curând, doar la Jurnal TV! Primul episod îl veți putea urmări pe 13 februarie, la ora 22:00!

Serialul „Sprinter”, cel mai grandios proiect cinematografic din Moldova, a fost filmat în 77 de locații din cinci orașe diferite, iar pentru filmarea scenelor a fost restricționat traficul pe zeci de străzi și au fost folosite peste 100 de mașini.

În serial s-au filmat 115 actori, iar la producție au muncit peste 500 de persoane. Printre personajele notorii pe care le veți vedea pe micile ecrane se numără Alexandr Șișchin, Anton Ragoza, Serghei Harlamov, Diana Decuseară, Angela Ciobanu, Irina Țăruș, MC Mike, Anatol Cotrobai, Vlad Ardovan, Tudor Andronache, Traian Stoianov.

Personajul principal este un tânăr de 16 ani, nevoit să supraviețuiască în lumea criminală din anii 90.

„Sprinter”, regizat de Ivan Naniev și produs de Shepherd Company și Jurnal TV, cu sprijinul Creative Content Support Fund, va fi difuzat la Jurnal TV începând cu 13 februarie, în fiecare sâmbătă și duminică, la 22:00, doar la Jurnal TV!

Suport la realizarea serialului a fost oferit de către: CONTENT FUND; Ministerul Economiei și Infrastructurii; Ministerul Educației, Culturii și Cercetării; Ministerul Afacelor Interne; Serviciul Vamal; Inspectoratul General al Poliției; Inspectoratul Național de Securitate Publică; Biroulul pentru Reintegrare; Administrația Națională a Penitenciarelor; Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger”; Primăria Municipiului Chișinău; Primăria Municipiului Bălți; Primăria Orașului Orhei; Primăria Orașului Rezina; Pretura Sectorului Buiucani; Pretura Sectorului Ciocana; Pretura Sectorului Râșcani; Agenția Națională pentru Sănătate Publică; Calea Ferată a Moldovei.

Mai multe imagini de la filmări și detalii din culise găsiți pe pagina de Facebook a serialului.

Noutăţile partenerilor

comentarii: