Reducerile de prețuri vor fi în unele standuri și de 60% din prețul de librărie, iar evenimentele pregătite pentru aceste cinci zile de Bookfest Chișinău sunt încă un motiv pentru a vizita salonul.

În cele cinci zile, cele mai importante edituri din Republica Moldova și România îi așteaptă pe cititori cu o bogată ofertă editorială. În total, participă circa 50 de edituri care vor expune peste 50 de mii de volume, reunite în 60 de standuri individuale.

De asemenea, în cadrul Salonului Internațional de Carte „Bookfest Chişinău”, ediția 2018, vor avea loc mai multe lansări și expoziții de carte, întâlniri și sesiuni de autografe cu scriitori și oameni de cultură, jocuri intelectuale și interactive, lecturi „en plein air”, saloane muzicale, cenacluri literare, va fi lansată Campania „Salvează lumea donând o carte” etc.

În cadrul ediției din acest an a Salonului Internațional „Bookfest Chișinău”, edituri de pe ambele maluri ale Prutului vor dona bibliotecilor publice din Republica Moldova în jur de 3 000 de cărți, potrivit IPN. Această acțiune este posibilă datorită sprijinului acordat de către Institutul Cultural Român și Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru Românii de Pretutindeni.

Salonul poate fi vizitat zilnic, până pe 2 septembrie, între 10:00 și 20:00. Intrarea este liberă atât în cadrul salonului de carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.