image
Sursa foto: cancan.ro

Cauza decesului actriţei Naya Rivera, confirmată drept înec accidental

Actriţa americană Naya Rivera, cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune ''Glee'', descoperită decedată luni într-un lac din California la cinci zile după dispariţia sa, a fost victima unui ''înec accidental'', a confirmat medicul legist.

Examinarea trupului neînsufleţit a confirmat că este vorba despre actriţa de 33 de ani, pe corpul acesteia nefiind identificată nicio rană, a declarat marţi, într-un comunicat, medicul legist al comitatului Ventura, situat în apropiere de Los Angeles.

„Nu există niciun indiciu care să arate că alcoolul sau drogurile ar fi avut vreun rol în înecul lui Naya Rivera”, a precizat medicul legist.

Tânără actriţă s-a înecat în lacul Piru, o bază nautică intens frecventată, după ce a închiriat, pe 8 iulie, o ambarcaţiune la bordul căreia a urcat împreună cu fiul ei în vârstă de patru ani.

Aceasta a dispărut în apele lacului fiind demarată în aceeaşi zi o amplă operaţiune de căutare la care au participat scafandri şi elicoptere.

Potrivit poliţiei, fiul actriţei, echipat cu o vestă de salvare, a fost găsit dormind în ambarcaţiune la câteva ore după plecarea celor doi pe lac.

Copilul le-a povestit ulterior anchetatorilor că a fost să înoate cu mama sa în lac şi că aceasta l-a ajutat să revină la bordul ambarcaţiunii. Băiatul ''s-a întors apoi şi a văzut-o dispărând sub ape'', a relatat şeriful.

Rivera a interpretat timp de şase ani rolul majoretei Santana Lopez în serialul ''Glee'' (2009-2015), o comedie muzicală despre corul unui liceu.

Noutăţile partenerilor

comentarii: