image
Sursa foto: Getty Images

Guardiola şi-a pus în cap toţi fanii lui Real Madrid cu ultima declaraţie

FC Barcelona, Bayern Munchen şi Juventus Torino sunt cele mai bune echipe din ultimul deceniu şi un exemplu pentru Manchester City, susţine antrenorul "Cetăţenilor", Pep Guardiola.

"Am spus-o de multe ori: care sunt cele mai bune echipe ale ultimului deceniu? Juventus, Bayern Munchen şi Barcelona. Acestea sunt cele mai bune trei echipe din Europa. De ce? Pentru că în fiecare sezon câştigă campionatul, în fiecare sezon câştigă Cupele, în fiecare sezon sunt acolo. Pentru că sunt cei mai buni.

E greu să fim ca ei, dar încercăm să le urmăm modelul. Să fim în competiţie până în ultimele faze. Uneori ai noroc, alteori nu, dar să fii acolo. Asta vreau.

Premier League, până la final, Cupa Ligii, două finale la rând – jos pălăria în faţa jucătorilor mei. Am câştigat cu Burnley şi am mers mai departe, acum ne pregătim pentru Schalke.

Aşa devii o echipă mai bună şi un club mai bun. Cele mai bune echipe trebuie să urmeze exemplul acestor trei echipe, nu al altora", a declarat Pep Guardiola, citat de AS.

Declaraţiile tehnicianului spaniol surprind, în contextul în care, în ultimii zece ani, Real Madrid a câştigat de patru ori Liga Campionilor, dintre care trei în ultimii trei ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: