image
Sursa foto: Getty Images

Deja s-au întâlnit: Neymar, din ce în ce mai aproape de o revenire pe Camp Nou

Neymar vrea să revină la FC Barcelona, echipă de care s-a despărţit în 2017, când a semnat cu PSG, iar șansele ca mutarea să se concretizeze în curând, sunt din ce în ce mai mari.

Transferul lui Neymar la Barcelona este pregătit de Andre Cury, potrivit Catalunya Radio. Cury, scouterul clubului catalan în Brazilia ar avea o mare importanță în privința transferului. În acest sens, scouterul catalan s-a întâlnit în decembrie anul trecut, înainte de Crăciun cu Pini Zahavi, agentul brazilianului pentru a "realiza strategia mutării".

Neymar se bucură de sprijinul vestiarului de la Barcelona, în privința unui posibil transfer, însă nu același lucru se poate spune și despre suporteri, a căror opinii sunt destul de fragmentate. În ciuda dorinței manifestate de căpitanul naționalei Braziliei, fanii Barcelonei, în mare parte nu doresc să-l repatrieze pe acesta, relevă un sondaj realizat de Mundo Deportivo.

Potrivit sondajului realizat la finalul lui decembrie 2018, 67,66% dintre respondenți sunt împotriva transferului brazilianului pe Camp Nou și doar 32,33% sunt de acord cu mutarea.

PSG l-a transformat în cel mai scump fotbalist din istorie pe Neymar, plătind în schimbul său 222 de milioane de euro, dar brazilianul regretă acum mutarea şi forţează o revenire pe Camp Nou.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: