image
Sursa foto: Instagram

Fosta parteneră a lui Ryan Giggs a izbucnit în lacrimi la tribunal: „Mi-a dat un cap în figură din senin”

Ryan Giggs (48 de ani) s-a prezentat pe 8 august la tribunal, în procesul în care este acuzat de violențe domestice de fosta sa parteneră, Kate Greville (38 de ani).

Aceasta a dezvăluit, printre lacrimi, ce i-a făcut fostul internațional galez în timpul relației lor.

„A apărut din senin și mi-a dat un cap în față. Eram șocată. Am căzut pe spate, buza mi s-a umflat instantaneu. Am pus mâinile la gură și am simțit gust de sânge", a spus Kate Greville.

Kate Greville susține că „misiunea" sa a fost "să afle adevărul", după ce a auzit că Ryan Giggs o înșela, în timpul pandemiei. Asta l-a înfuriat pe fostul mijlocaș.

Ulterior, ea a dorit să se mute separat, așa că a semnat pentru un alt apartament.

Avocații lui Kate Greville au dezvăluit și alte amănunte dure din scandalul între cei doi. Ryan Giggs ar fi aruncat un laptop în capul lui Kate. Agresiunea a avut loc pe data de 1 noiembrie 2020, când cei doi au ieșit în oraș cu niște prieteni.

Atunci, fostul mijlocaș „s-a enervat foarte tare" atunci când a văzut că partenera sa nu îl mai numea "iubit" în timpul acelei întâlniri.

„El a spus că a terminat-o cu mine și că nu mai voia să facă nimic cu mine. Eu știam tot ce făcea el și aveam, pentru prima dată, dovada. Eram supărată atunci și am răbufnit", a spus Kate.

Ea susține că Giggs a negat mereu că o înșela și că atunci "era foarte beat și foarte nervos".

Ulterior, ea și-a sunat sora și a început să împacheteze lucrurile în cutii, pentru a se muta din casă. Numai că Giggs a sosit și a început să golească acele cutii. În acea învălmășeală, Kate susține că i-a luat telefonul lui Ryan.

„El m-a împins și eu am căzut pe jos, cu el deasupra mea", a spus Kate, care a strigat la sora sa să o ajute. Cearta s-a mutat în bucătărie, unde a avut loc momentul în care a fost lovită cu capul în gură.

El a implorat-o să nu sune la poliție, dar sora sa o făcuse deja. Giggs a fost arestat atunci şi apoi eliberat pe cauţiune.

El riscă până la cinci ani de închisoare.

Trimiterea sa în judecată l-a obligat să demisioneze din funcţia de selecţioner al Ţării Galilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: