image
Sursa foto: Getty Images

Cușca e pregătită, mai trebuie doar "să se alinieze stelele". Antrenorul lui Khabib Nurmagomedov anunță lupta anului 2021

La doi ani de la marea luptă dintre Khabib Nurmagomedov și Conor McGregor, antrenorul rusului anunță că în 2021 ar putea avea loc revanșa confruntării de MMA.

Publicația britanică Daily Mail scrie azi că Javier Mendez, antrenorul lui Nurmagomedov, spune că anul viitor, în aprilie, fanii luptelor în cușcă s-ar putea delecta cu un nou meci între cei doi titani ai circuitului.

"Trebuie să se alinieze stelele și meciul va avea loc anul viitor", a declarat Javier Mendez, potrivit Daily Mail.

Nurmagomedov se pregătește în prezent pentru încleștarea de pe 24 octombrie împotriva lui Justin Gaethje, în timp ce Conor McGregor se antrenează pentru meciul cu Dustin Poirier. Irlandezul vrea să-l convingă pe șeful UFC ca lupta să se desfășoare până la finalul anului, însă, cel mai probabil, meciul va avea loc în ianuarie, susțin englezii.

"Conor trebuie să-l bată pe Dustin, iar noi trebuie să terminăm învingători următorul meci. Apoi, trebuie să vedem ce ne oferă Dana! (n.r. - Dana White, președintele UFC)", a mai adăugat antrenorul luptătorului rus.

Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Conor McGregor în runda a patra a main event-ului UFC 229, în octombrie 2018.

Un specialist al luptei la podea, Khabib a tranşat meciul după ce l-a prins pe McGregor într-o strânsoare din care irlandezul nu a putut scăpa, cu două minute rămase din runda a patra. A fost a patra înfrângere pentru irlandez în MMA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: