image
Sursa foto: digisport.ro

Ce lovitură! Ultima ofertă a lui Liverpool pentru Asensio + ce a spus fotbalistul, în conferinţă de presă

Liverpool visează la transferful lui Marco Asensio (22 de ani), de la Real Madrid, scriu jurnaliştii de la AS. Conform presei spaniole, "cormoranii" sunt dispuşi să plătească nu mai puţin de 180 de milioane de euro pentru transferul imediat al mijlocaşului.

Fotbalistul a fost întrebat, la conferinţa de presă de la finalul partidei Spania - Maroc 2-2, despre interesul formaţiei lui Jurgen Klopp.

"E ceva ce a apărut peste noapte. Sunt foarte concentrat pe Cupa Mondială. Când se va termina, vom discuta şi despre astfel de lucruri. Acum sunt concentrat să fac un turneu final excelent cu echipa naţională.", a spus Asensio.

Klopp, antrenorul lui Liverpool, este un expert în pariurile pe tineri jucători şi este de mai multă vreme interesat de Marco Asensio. Anul trecut, le-a recomandat şefilor grupării de pe Anfield transferul mijllocaşului spaniol, care au şi făcut o ofertă de 50 de milioane de euro. Antrenorul îl consideră pe Asensio înlocuitorul perfect pentru Coutinho, care a plecat deja la Barcelona.

Real Madrid, care l-a adus pe mijlocaş în decembrie 2014, pentru 3,9 milioane de euro, a refuzat oferte venită de la Liverpool şi i-a prelungit contractul lui Asensio până în 2023, cu o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro.

În această vară, Liverpool şi-a îndreptat din nou atenţia spre Asensio, dar cu alte ambiţii, scriu cei de la AS. Mai întâi, "cormoranii" au pus pe masă 150 de milioane de euro, dar Real Madrid a spus din nou "nu". Chiar şi aşa, englezii nu depun armele, şi, conform Telemadrid, vor înainta o nouă ofertă, de 180 de milioane de euro.

Reacţia lui Asensio, care nu a afirmat că tărie că va rămâne pe Bernabeu, le dă speranţe şi mai mari celor de la Liverpool, care aşteaptă finalul Cupei Mondiale pentru a da asaltul final în vederea obţinerii semnăturii lui Asensio.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: