image
Sursa foto: captură video

Messi vrea să plece acum de la Barcelona, nu în 2021! Atmosfera de la club e extrem de tensionată

Umilința pe care a trăit-o Lionel Messi în meciul cu bavarezii, dar mai ales atmosfera de acum de la FC Barcelona par a-l fi împins pe starul argentinian spre concluzia că cel mai bine este să plece de pe Camp Nou!

În ultimele minute, au apărut tot mai multe informații pe Twitter legate de această decizie pe care ar fi luat-o Messi.

Mai mult, se spune că fotbalistul i-a înștiințat și pe șefii clubului de acest fapt. Totul a fost dezvăluit de către jurnalistul Marcelo Bechler, cel care a dat și în exclusivitate știrea că Neymar va pleca de la Barcelona la PSG! Dacă va avea dreptate, atunci pentru gruparea catalană va urmă o nouă eră fotbalistică.

După umilința suferită în fața lui Bayern Munchen, fundașul Barcelonei, Gerard Pique, a declarat că este nevoie de schimbări drastice în cadrul grupării "blaugrana". Oficialii catalani sunt de aceeași părere, iar lotul Barcelonei va suferi modificări considerabile.

Oficialii de pe Camp Nou pregătesc schimbări radicale la nivelul lotului și al băncii tehnice.

Toți jucătorii Barcelonei sunt transferabili, în afara lui Leo Messi, Ter Stegen, Frenkie de Jong, Ansu Fati și Riqui Puig. Catalanii se gândesc chiar la rezilierea contractelor unor jucători importanți, ale căror înțelegeri cu gruparea "blaugrana" expiră într-un an sau doi, informează ElMundoDeportivo.

Presa spaniolă anunță că un grup de jucători cu greutate în vestiarul Barcelonei este pe punctul de a părăsi Camp Nou, în frunte cu Luis Suarez. Uruguayanul ar urma să fie înlocuit cu Lautaro Martinez. Campionii mondiali Umtiti, Dembele și Griezmann sunt de asemenea pe lista fotbaliștilor al căror viitor nu se mai leagă de vicecampioana din La Liga.

Jordi Alba este alt jucător important de care catalanii ar vrea să scape, dar situația sa este complicată. Fundașul stânga are un contract valabil până în 2024 și o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro, astfel Barcelonei îi va fi greu să-l vândă.

Barcelona a fost eliminată din Champions League, după 2-8 în sfertul cu Bayern Munchen, și, pentru prima dată în ultimii 13 ani, a încheiat un sezon fără trofeu câștigat. În afara schimbărilor din lot, șefii Barcelonei sunt dispuși să facă schimbări radicale, atât la nivelul băncii tehnice, cât și în cadrul conducerii. Primi pașii pentru reconstrucția Barcelonei se vor face luni, când va avea loc o ședință convocată de președintele Josep Maria Bartomeu.

Unul dintre principalele puncte de discuție ale ședinței va fi stabilirea antrenorului pentru sezonul viitor, Quique Setien având, totuși, șanse mici să continue după ce a pierdut titlul în Spania și Champions League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: