image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo, discuții decisive cu șefii lui Manchester United. Sir Alex Ferguson este "personajul cheie"

Cristiano Ronaldo (37 de ani) vrea să plece de la Manchester United în această vară, asta după ce formația de pe Old Trafford nu a reușit calificarea în Champions League.

Atacantul lusitan nu s-a prezentat timp de două săptămâni la antrenamente după ce a acuzat probleme familiale și a fost învoit de conducerea clubului. Multiplul câștigător al Balonului de Aur s-a antrenat la facilitățile naționalei Portugaliei, din Lisabona, în timp ce colegii săi jucau amicale în Singapore și Australia.

Ieri, lusitanul s-a întors la Manchester și astăzi s-a deplasat la Carrington, locul unde formația antrenată de Ten Hag are baza de pregătire.

El a fost însoțit de Jorge Mendes și urmează să aibă discuții noi despre viitorul său la club. La întâlnire urmează să participe noul CEO al lui Manchester United, Richard Arnold, cel care l-a înlocuit pe Ed Woodward.

De asemenea, Sir Alex Ferguson a ajuns și el la Carrington și va lua parte la discuțiile dintre lusitan și conducerea clubului, anunță presa britanică. Fostul antrenor are o relație foarte apropiată cu Ronaldo și fanii speră că scoțianul o să-l convingă pe acesta că cea mai bună variantă ar fi să rămână pe Old Trafford.

Portughezul a recunoscut că Ferguson a fost pentru el ca un al doilea tată și că l-a influențat în decizia pe care a luat-o de a se întoarce la Manchester United în vara trecută.

Gândurile lui Cristiano Ronaldo înainte de întâlnirea cu reprezentanții lui Manchester United sunt clare, anunță presa iberică.

El vrea cu tărie să plece de la club pentru a avea șansa de a juca în Champions League, iar negocierile pentru revenirea în La Liga se pare că sunt pozitive.

În acest moment, Atletico Madrid pare clubul care se află cel mai aproape de transferul lui Cristiano Ronaldo, chiar dacă fanii s-au împotrivit mutării.

Poziția celor de la Manchester United este însă la fel de clară înainte de discuțiile cu portughezul și Jorge Mendes. Conducătorii clubului nu vor să-l lase pe fotbalist să plece, iar Erik ten Hag este așteptat să aibă și el o conversație cu Ronaldo prin care să-i explice că este o parte esențială a proiectului și cu ajutorul său se poate ca Manchester United să fie din nou un club de top al Europei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: