image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid pregătește o dublă lovitură: Întâlnire secretă cu agentul jucătorilor; Anunțul făcut de Marca

Real Madrid pregătește o dublă lovitură pe piața transferurilor. Marca anunță că directorul sportiv al ”galacticilor”, Jose Angel Sanchez, a avut o întâlnire cu agentul Fali Ramadani, cel care se ocupă de doi jucători pe care campioana Europei i-ar dori, Miralem Pjanic și Luka Jovic.

Există posibilitatea ca întâlnirea să fie doar una de menținere a bunelor relații, dar interesul Barcelonei pentru jucătorul de 21 de ani al lui Eintracht ”face ca lucrurile să fie mai piperate”, susține sursa citată.

Presa din Italia susținea, miercuri, că planul lui Florentino Perez este să îl ofere pe Toni Kroos la schimb pentru transferul lui Pjanic. Şi Zinedine Zidane, revenit recent pe banca madrilenilor, ar fi de acord cu un astfel de schimb de mijlocaşi centrali.

Pjanic (28 de ani) este la Juventus din 2016, când a fost adus de la Roma în schimbul a 32 de milioane de euro. Are 33 de meciuri şi patru goluri în acest sezon, în toate competiţiile, pentru "Bătrâna Doamnă".

Luka Modric e văzut de Barcelona drept înlocuitorul perfect pentru Luis Suarez, uruguayanul care a ajuns la 32 de ani. Catalanii au însă parte de o concurență serioasă. El Mundo Deportivo anunţă că Bayern Munchen a făcut deja o ofertă celor de la Eintracht Frankfurt.

Propunerea pe care oficialii lui Eintracht o au pe masă este de 56 de milioane de euro, susţine sursa citată, care notează că suma corespunde, mai mult sua mai puţin, aşteptărilor clubului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: