image
Sursa foto: cna.md

Un polițist din Drochia, reținut în flagrant de CNA: Ar fi cerut 1000 de euro pentru un permis de conducere

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Drochia a fost reținut, astăzi, în flagrant de ofițerii Direcției Generale Teritoriale Nord a CNA și procurorii Oficiului Nord al Procuraturii Anticorupție. Polițistul este bănuit că ar fi pretins și primit 1000 de euro pentru a ajuta o persoană să obțină mai ușor permisul de conducere.

Potrivit denunțului, depus pe data de 6 decembrie, polițistul i-ar fi spus acelei persoane că are influență asupra unor membri ai Comisiei de examinare a candidaților pentru obținerea permisului de conducere din cadrul Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificare a Conducătorilor Auto din mun. Bălți a I.P. „Agenției Servicii Publice” și că îi poate determina să o aprecieze cu calificativul ”admis” la probele teoretică și practică.

A fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență, iar astăzi polițistul a fost reținut în flagrant în timp ce primea suma de 1000 de euro - bani transmiși sub controlul CNA și al procurorilor anticorupție de la Nord.

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore și a fost plasat în izolator.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: