image
Sursa foto: Getty Images

Trinity, noul star al familiei Rodman! Fiica legendarului baschetbalist, convocată la naționala SUA. Ce sport practică

Trinity Rodman, fiica fostului star NBA Dennis Rodman, a primit prima sa convocare la naţionala feminină de fotbal a Statelor Unite, campioana mondială en titre, pentru a participa la un stagiu de pregătire programat luna aceasta.

În vârstă de 19 ani, Trinity Rodman evoluează pe postul de atacant la echipa Washington Spirit, campioana en titre în Liga Americană, fiind cea mai tânără dintre cele 25 de jucătoare selecţionate, care se vor antrena la Austin (Texas) între 19 şi 29 ianuarie.

Niciun meci amical nu este prevăzut cu ocazia acestui cantonament, care îi va permite selecţionerului Vlatko Andonovski să evalueze performanţele lui Rodman şi ale altor câteva jucătoare care nu au mai îmbrăcat niciodată până acum tricoul echipei SUA, în vederea participării la SheBelieves Cup.

Această competiţie anuală este programată în luna februarie în Statele Unite, iar la start vor fi prezente de asemenea, formaţiei Cehiei, Noii Zeelande şi Islandei, informează Agerpres.

Dennis Rodman a cucerit cinci titluri de campion în liga profesionistă nord-americană de baschet, cu echipele Detroit Pistons (1989, 1990) şi Chicago Bulls (1996, 1997, 1998). El a fost desemnat cel mai bun recuperator din NBA în şapte sezoane consecutive (1992-1998), record neegalat până în prezent.

Cunoscut pentru tatuajele sale, părul său colorat şi stilul de viaţă extravagant, Rodman a fost inclus în Hall of Fame în 2011. Cel poreclit "viermele" a ajuns la 60 de ani, iar primul său copil este Alexis Caitlyn, născută în 1988, din mariajul cu Annie Bakes. Dennis junior s-a născut în aprilie 2001, din mariajul cu Michelle Moyer. Tot din acea relație s-a născut și Trinity în 2002.

"Nimeni nu întreabă despre mama mea pentru că nu e un star din NBA, dar aș vrea ca oamenii să știe că mama a fost sprijinul meu în viață, ea este tot", a declarat Trinity Rodman, cea mai tânără marcatoare americană din istoria NWSL.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: