image
Sursa foto: as.com

Răspunsul unui jucător de la Inter când a fost întrebat de Modric: Ca fan al lui Atletico, nu vorbesc de jucătorii Realului

Telenovela Luka Modric e departe de a se fi terminat. Deși croatul ar fi acceptat oferta de prelungire a contractului cu Real Madrid, Inter încă stă la pândă, iar jurnaliștii au încercat să afle informații noi chiar de la un jucător al Interului.

După meciul amical Atletico Madrid - Inter 0-1, de la International Champions Cup, Joao Miranda a fost întrebat dacă știe ceva despre posibilitatea venirii lui Modric pe Giuseppe Meaza, însă răspunsul brazilianului a fost unul surprinzător.

"Ca fan al lui Atletico, nu vorbesc despre jucătorii Realului", a spus Miranda, după ce jucase chiar împotriva lui Atletico, fosta sa echipă.

"E un jucător incredibil de puternic, dar cred că rămâne la Real", a completat Miranda.

În această vară, Inter încearcă de ceva vreme să-l transfere pe Modric, ademenindu-l cu un salariu de 10 miliaone de euro pe sezon. În schimb, Realul i-a oferit puțin peste suma propusă de Inter, așa că presa spaniolă susține că mijlocașul de 32 de ani s-ar fi înțeles să rămână pe Santiago Bernabeu, deși încă nu și-a pus semnătura. În acest monet, salariul vicecampionului mondial este de 8 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: