image
Sursa foto: Instagram

Dieta lui Erling Haaland, rezumată în câteva cuvinte: ”Cât un urs mănâncă!”. Produsele de care nu se apropie norvegianul

Erling Haaland a ajuns unul dintre cei mai importanți atacanți ai lumii, iar un rol important l-au avut pregătirea din sala de forță și alimentația.

Norvegianul impresionează prin calitățile sale fizice și se asigură că are un progres constant din acest punct de vedere, astfel că mănâncă zilnic șase mese care să însumeze 4.000 de kilocalorii.

Produsele pe care Erling Haaland le consumă cel mai des sunt pastele și carnea de pui și de pește, alături de legume crude. Din toate mesele norvegianului lipsesc, însă, mereu sarea și uleiul, pe care nu le folosește nici bucătarul său personal la gătit, scrie The Sun.

Pe lista produselor pe care Erling Haaland nu le consumă niciodată sunt alimentele congelate și băuturile cu zahăr adăugat.

În privința alimentației, Erling Haaland îl are drept model pe Cristiano Ronaldo, după cum recunoștea tatăl său într-un interviu acordat în 2019.

Despre dieta lui Erling Haaland a vorbit în trecut și Joshua King, coechipierul său de la naționala Norvegiei, care a rezumat planul alimentar în doar câteva cuvinte: ”Cât un urs mănâncă”.

În unele zile din timpul vacanțelor, Erling Haaland renunță într-o măsură la dietă și mănâncă, atunci când merge acasă, un tip de pizza, ”pizza kebab”, dar și pui și rață într-un sos dulce-acrișor, de la restaurantul său chinezesc preferat.

Erling Haaland va pleca de la Borussia Dortmund la finalul sezonului, la Manchester City.

Clubul din Manchester a anunțat deja că a ajuns la un acord cu Borussia Dortmund pentru transfer, pentru care va plăti 60 de milioane de euro, iar norvegianul va semna contractul la finalul stagiunii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: